Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Напередодні Дня вчителя кращих педагогів району відзначено грамотами і подяками районної державної адміністрації та районної ради

    Натхнення, здоров’я, успіхів у нелегкій праці побажав освітянам та висловив вдячність за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість та високий професіоналізм голова районної державної адміністрації Володимир Шаров.
        «Наші педагоги - найкращі. Разом з вами ми працюємо на одну ідею - прагнемо, щоб освітня галузь й надалі розвивалася, а діти були успішними. Наша задача – створити належні умови для цього. Кожного дня ми працюємо над покращенням умов праці освітян, ставимо цілі і досягаємо наміченого. На розвиток освітньої галузі району на сьогодні вже спрямовано близько 10 млн грн», - зазначив очільник району.
        З вітальним словом до педагогів району звернулася перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова, зазначивши, що завдяки освітянській родині формується, виховується, навчається й розвивається наше майбутнє покоління, готове своїм непересічним інтелектом довести Україні і світу, що наша держава є конкурентоспроможною, успішною, багатою.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання