Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч з колективом Богодухівського електромеханічного заводу ДНВП «Об’єднання Комунар»

    14 серпня перший заступник голови райдержадміністрації Кириченко О.І. провів зустріч та виїзний прийом громадян на Богодухівському електромеханічному заводі ДНВП «Об'єднання Комунар».

    З інформацією про стан справ на підприємстві виступив директор заводу Пушкар М.Б. Зокрема, Микола Борисович наголосив на тому, що керівництво заводу прикладає максимум зусиль для пошуку нових заказів. Подякував Богодухівській міській раді, а особливо в.о. міського голови, секретарю ради Олексенко Н.І. за підтримку місцевого товаровиробника.

    Перед присутніми виступив перший заступник голови райдержадміністрації Кириченко О.І., який подякував колективу заводу за великий внесок в соціально-економічний розвиток району. За те, що протягом багатьох років підприємство не тільки стабільно працює, а й намагається розширювати своє виробництво. Як зазначив Олександр Іванович, керівництво району пишається тим, що на території району два підприємства змогли зберегти державну власність. Це Богодухівський електромеханічний завод ДНВП «Об’єднання Комунар» та ДП «Гутянське лісове господарство».

    Підводячи підсумки зустрічі директор заводу, депутат районної ради  Пушкар М.Б. запевнив, що колектив заводу буде й надалі працювати на реалізацію поставлених завдань Президентом України та Кабінетом Міністрів.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання