Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Засідання ХХXV позачергової сесії районної ради VІІ скликання

    Сьогодні, 16 жовтня, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров взяв участь у засіданні ХХXV позачергової сесії районної ради VІІ скликання. На сесії були присутні керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, а також представники засобів масової інформації.
        На початку пленарного засідання голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та голова районної ради Сергій Панов разом з депутатським корпусом привітали з днем народження Олексія Наконечного, депутата районної ради.
        Потім, затвердивши порядок денний, депутати приступили до розгляду питань. Вони схвалили питання про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Богодухівського району на 2016 - 2020 роки; Цільової соціальної програми «Молодь України» у Богодухівському районі Харківської області на 2016-2020 роки; районної Програми військово- патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи на 2016-2018 роки; затвердження Програми забезпечення безпеки дорожнього руху у Богодухівському районі на 2018-2020 роки. Також депутати розглянули питання про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) Богодухівського району КП «Господар»; передачу із балансового обліку відділу освіти Богодухівської райдержадміністрації деякого майна колишньої Максимівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Богодухівської районної ради на балансовий облік КЗ Богодухівської районної ради «Богодухівська централізована бібліотечна система»; передачу із балансового обліку КЗ Богодухівської районної ради «Дитячо-юнацька спортивна школа» на балансовий облік відділу освіти Богодухівської райдержадміністрації одного комплекту щитів баскетбольних для Павлівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Богодухівської районної ради; участь у обласному конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2019 році. Після обговорень прийнято відповідні рішення.
        Далі депутати заслухали та обговорили інформацію про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року №578-VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік» та додатків до нього (із змінами) та схвалили відповідні зміни до районного бюджету.
        Наприкінці засідання Володимир Шаров відмітив плідну та конструктивну роботу депутатського корпусу з усіх питань, які вносилися до порядку денного сесій, і подякував всім депутатам за розуміння того, що від їх рішень залежить подальший розвиток району, втілення в життя тих позитивних процесів, які покращують добробут людей і забезпечують соціально-економічний розвиток населених пунктів.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання