Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Пряма лінія» з Державним реєстратором райдержадміністрації Хромєєвим В.А.

    Які документи потрібно для заміни кодів виду економічної діяльності 2005 року (КВЕД-2005) на коди виду економічної діяльності 2010 року (КВЕД-2010)?

    Відповідно до Наказу Держспоживстандарту України 11.10.2010 N 457 з 1 січня 2012 року введено в дію нові коди виду економічної діяльності 2010 року (далі КВЕД-2010).

    Протягом 2012 року юридичні особи, незалежно від організаційно-правової форми, та фізичні особи-підприємці повинні у державного реєстратора, за місцем реєстрації, замінити КВЕД-2005 на КВЕД-2010.

    Для заміни кодів виду економічної діяльності юридичні особи подають реєстраційну картку форма №4, яка повинна бути засвідчена підписом керівника та печаткою юридичної особи. Якщо картка подаються особою, яка згідно з відомостями, внесеними до Єдиного державного реєстру, має право вчиняти  юридичні  дії  від імені юридичної особи без довіреності, державному реєстратору додатково пред'являється паспорт. Якщо подається іншим представником юридичної особи, державному реєстратору додатково пред'являється паспорт та надається документ або нотаріально засвідчена копія документа,  що засвідчує повноваження представника.

    Фізичні особи-підприємці подають реєстраційну картку форма №11. Для проведення  державної  реєстрації  змін до відомостей про фізичну особу - підприємця уповноважена особа  повинна  пред'явити свій  паспорт та документ, що засвідчує її повноваження

    Які документи потрібно подати для
    державної реєстрації Товариства з обмеженою відповідальністю?

    Для  державної реєстрації юридичної особи засновник  (засновники) або уповноважена ними особа повинні особисто подати  державному реєстратору (надіслати рекомендованим листом з описом вкладення) такі документи:

    – заповнену реєстраційну картку на проведення державної реєстрації юридичної особи;

    – примірник оригіналу або нотаріально посвідчену копію рішення засновників або уповноваженого ними органу про створення юридичної особи у випадках, передбачених  законом;

    – два примірники установчих документів нотаріально завірені;

    – документ, що засвідчує внесення реєстраційного збору за проведення державної реєстрації юридичної особи – десять неоподатковуваних мінімумів доходів  громадян (170 грн.).

    Які потрібно подати документи для припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця за її рішенням?

    Спочатку фізична  особа - підприємець або уповноважена нею особа повинна подати державному реєстратору (надіслати рекомендованим листом з описом вкладення) такі документи:

    – заяву  про припинення підприємницької діяльності фізичною особою - підприємцем;

    Далі для проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичною особою - підприємцем за її рішенням фізична особа - підприємець або уповноважена нею особа не раніше двох місяців з дати публікації повідомлення у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації подає державному реєстратору особисто (надсилає рекомендованим листом з описом  вкладення) або через уповноважену особу такі документи:

    – заповнену реєстраційну картку на проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичною особою - підприємцем за її рішенням;

    – довідку  відповідного  органу державної податкової служби про відсутність заборгованості по податках, зборах (обов'язкових платежах);

    – довідку відповідного органу Пенсійного фонду України про відсутність заборгованості.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання