Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Пріоритет діяльності районної влади – створення комфортних умов в закладах освіти району

    У літній період в закладах освіти району намагаються виконати якомога більше ремонтних робіт. Районна влада дбає про належні умови навчання та виховання дітей, виділяються значні кошти на оновлення шкіл, аби навчально-виховний процес в них був максимально комфортним. Залучаються кошти обласного, районного та місцевих бюджетів.
        За сприяння голови ХОДА Юлії Світличної коштом обласного бюджету в минулому році було замінено покрівлю в Богодухівській ЗОШ №2 та відремонтовано покриття Богодухівського ліцею №3. Наразі тривають ремонтні роботи покрівлі Шарівської ЗОШ I-III ступенів.
        Сприятливі погодні умови дозволили активно реалізувати в цьому році кошти з районного бюджету, спрямовані на капремонт покрівлі Крисинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" та Улянівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Ремонт закінчено і, вперше за останні роки, у закладах освіти спокійно чекають на осінні дощі.
        Сьогодні, 23 жовтня, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров спільно з депутатом Харківської обласної ради Ольгою Львовою оглянули покрівлю Крисинського НВК та Улянівської ЗОШ І-ІІІ ступенів після проведеного капітального ремонту.
        Розпочав свою робочу поїздку керівник району з с. Крисино, де відремонтовано дах будівлі шкільної ланки Крисинського НВК. Раніше він протікав, що не давало можливість здійснювати відповідний навчальний процес на належному рівні.
        Володимир Шаров оглянув покрівлю, відмітивши якість та швидкість виконаних ремонтних робіт. Потім очільник району поспілкувався з педагогічним колективом та учнями закладу, побажав успіхів, творчості та креативності, досягати найвищих результатів. А допомагати в цьому будуть, за словами Володимира Шарова, подаровані школярам ноутбук та макет автомату Калашнікова для проведення навчальних занять з розбирання та складання автомату в рамках викладання предмету «Захист Вітчизни» та підготовки до військово-патріотичної гри «Джура».
        Директор навчального закладу та представник батьківського комітету подякували районному керівництву за допомогу та постійну увагу до проблем закладу.
        Також гості оглянули класи початкової ланки та поцікавилися успіхами першокласників, які навчаються за концепцією Нової української школи.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання