Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На порядку денному - стан мобілізаційної підготовки району і завдання структурних підрозділів районної державної адміністрації щодо її поліпшення

    Про планування та виконання мобілізаційних завдань на території району доповів на засіданні колегії районної державної адміністрації завідувач сектора оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації Микола Шепель.
        На виконання доручення голови Харківської обласної державної адміністрації від 27 квітня 2011 року №01-16/3015 розроблений, погоджений та затверджений Мобілізаційний план Богодухівської районної державної адміністрації.
        Харківською обласною державною адміністрацією для району затверджені мобілізаційні завдання (замовлення) за такими напрямами діяльності: - із замовлення на забезпечення продовольством Збройних Сил України, інших військових формувань;
        - на заготівлю крові, її компонентів та препаратів в особливий період;
        - на виробництво продовольчих товарів для задоволення потреб життєзабезпечення населення в особливий період;
        - із замовлення на забезпечення продовольством національного господарства України та життєзабезпечення населення;
        - на надання комунальних послуг для забезпечення функціонування національної економіки в особливий період;
        - на надання комунальних послуг для забезпечення системи життєдіяльності населення в особливий період.
        Розпорядженням голови районної державної адміністрації від 24 грудня 2009 року №68 дск «Про затвердження мобілізаційних завдань (замовлень) підприємствам, установам та організаціям на особливий період» в районі визначено підприємства виконавців мобілізаційних завдань. Більшість підприємств виконавців мобілізаційних завдань складають підприємства по виробництву сільськогосподарської продукції.
        У квітні поточного року проведено уточнення готовності підприємств, установ і організацій - виконавців мобілізаційних завдань (замовлень) на особливий період до виконання мобілізаційних завдань.
        На даний час не готове до виконання мобілізаційного завдання ВАТ «Богодухівський хлібозавод», реорганізоване у ПАТ «Богодухівський хлібозавод АПІ Плюс», яке на невизначений термін призупинило виробничу діяльність.
        З метою покращення мобілізаційної підготовки в районі необхідно підвищити рівень планування та організації мобілізаційної підготовки на території району,
        проаналізувати стан роботи щодо укладення договорів з виконавцями мобілізаційних завдань та своєчасно надавати пропозиції щодо передачі мобілізаційних завдань (замовлень) іншим підприємствам, установам та організаціям у разі ліквідації (реорганізації) підприємств, установ та організацій.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання