Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Попередження корупції серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування – пріоритетний напрямок роботи районної державної адміністрації

    Питання про запобігання проявам корупції винесено на розгляд колегії районної державної адміністрації.
        З метою попередження корупційних діянь серед державних службовців районної державної адміністрації та посадових осіб органів місцевого самоврядування проводиться відповідна робота щодо підвищення рівня свідомості працівників при виконанні ними своїх службових обов’язків, запобігання корупційним діянням та службовим зловживанням.
        21 лютого поточного року на семінарі-нараді з керівниками структурних підрозділів обговорювалося питання «Особливості заповнення електронних декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру державними службовцями за 2017 рік». 28 березня проведена колегія районної державної адміністрації, під час якої розглянуто питання «Про стан взаємодії районної державної адміністрації та Богодухівського відділу поліції ГУ НП в Харківській області у сфері забезпечення дотримання норм Конституції і законів України, забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян».
        На засіданні Ради протидії злочинності і корупції при районній державній адміністрації за участю керівників правоохоронних органів району 29 березня розглядалося питання «Про проведення роботи щодо протидії організованій злочинності і корупції».
        15 серпня на семінар – нараді з керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації розглянуто питання «Проведення перевірок достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою та четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» та осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, а також посад з підвищеним корупційним ризиком.
        На засіданні Ради протидії злочинності і корупції при районній державній адміністрації за участю керівників правоохоронних органів району 20 вересня розглядалося питання «Про стан виконання заходів комплексної Програми профілактики правопорушень у Богодухівському районі на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 03 березня 2016 року (V сесія VII скликання) в частині проведення роботи щодо мінімізації злочинного впливу на неповнолітніх та молодіжне середовище».
        На сайті районної державної адміністрації діє постійна рубрика «Протидія корупції», де розміщено законодавчі та нормативні акти з питань запобігання та протидії корупції, План заходів щодо запобігання та протидії корупції в Богодухівській районній державній адміністрації на 2018 рік, затверджений розпорядженням голови районної державної адміністрації від 07 грудня 2018 року № 469, опубліковано звіти про результати проведення заходів щодо запобігання і протидії корупції в районній державній адміністрації.
        За звітний період державні службовці районної державної адміністрації до відповідальності за порушення вимог антикорупційного законодавства не притягалися. Скарг з боку громадськості, заяв та повідомлень про вчинення працівниками районної державної адміністрації адміністративних корупційних правопорушень не було. Інформація спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції щодо осіб, стосовно яких складено протокол про адміністративне правопорушення, до районної державної адміністрації не надходила.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання