Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Привітали працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства Богодухівщини

    Голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та голова районної ради Сергій Панов привітали працівників автотранспортної та дорожньої галузі району з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника.
        Керівники вручили грамоти і подяки районної державної адміністрації та районної ради кращим працівникам підприємств ТОВ «АВТО-ОВІ», ФОП Дубонос Н.В., КП «Богодухівжитло», КП «Господар», СТОВ «Колос – АС», філій «Пісочинське ДЕП» та «Богодухівський райавтодор» ДП «Харківський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», а також водіям амбулаторій загальної практики – сімейної медицини м. Богодухів, с. Губарівка, с. Івано-Шийчине, смт Гути КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівської районної ради», відділу освіти районної державної адміністрації та Шарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
        Володимир Шаров висловив найщиріші вітання та побажання усім, чиє життя пов’язане з транспортом і дорожнім господарством – водіям, ремонтним робітникам, будівельникам та експлуатаційникам дорожньої інфраструктури, інженерам і службовцям.
        Очільник району зазначив, що сумлінна щоденна праця працівників галузі забезпечує ефективне функціонування транспортного комплексу та інфраструктури району, перевезення пасажирів та вантажів всіх галузей народного господарства. А від майстерності та якості роботи дорожників, які будують та ремонтують дороги, залежить своєчасність здійснення перевезень.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання