Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вітання людям з великим серцем та щирою душею - соціальним працівникам району

    Напередодні Дня працівників соціальної сфери людей, які поєднали своє життя із такою важливою та потрібною в суспільстві професією, привітали голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова, голова районної ради Сергій Панов, помічник народного депутата України Андрія Немировського Тетяна Столяренко.
        Для вітання у приміщенні райдержадміністрації зібралися працівники управління соціального захисту населення, пенсійного фонду, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), та інших установ, які надають підтримку тим, хто її потребує.
        Соціальні працівники щоденно опікуються життєвими проблемами ветеранів, пенсіонерів, самотніх людей, інвалідів, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, дітей-сиріт, багатодітних сімей, учасників АТО (ООС), їх сім’ями, сім’ями загиблих та вимушено переміщеними особами. Вони, як ніхто інший, заслуговують на подяку та повагу до своєї праці.
        Звертаючись до працівників соціальної сфери, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров висловив їм вдячність за самовіддане служіння обраній справі, людяність та увагу до незахищених верств населення. Також він висловив упевненість, що вони і надалі з такою ж чуйністю, милосердям і добротою будуть опікуватися своїми підопічними, допомагатимуть їм справлятися з труднощами.
        Зі словами вдячності до працівників соціальної сфери звернулась перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова, зазначивши, що лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу професію.
        За сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної соціальної політики та з нагоди професійного свята відзнаками районної державної адміністрації та районної ради нагороджено 33 представника соціальної сфери району.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання