Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Нові велосипеди отримали соціальні працівники району

    Напередодні професійного свята працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної державної адміністрації отримали вітання з нагоди свята та новенькі велосипеди.
        Транспортні засоби, придбані за кошти районного бюджету, працівницям соціальної сфери вручили голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та голова районної ради Сергій Панов.
        Кожен соціальний робітник в районі обслуговує по 8-10 чоловік. Це люди, які потребують різнобічної допомоги, а саме: придбання та доставка продуктів харчування, ліків, прибирання приміщення, допомога у приготуванні їжі, в обробітку присадибної ділянки, послуги по оплаті комунальних платежів, оформлення субсидій та багато іншого. Велосипеди дають змогу працівникам ефективніше використовувати робочий час в подоланні відстані до своїх підопічних.
        З метою покращення умов праці та якісного надання послуг, очільники району ініціювали винесення на розгляд сесії районної ради питання виділення коштів з бюджету на придбання велосипедів, яке було підтримано депутатським корпусом.
        Працівниці територіального центру подякували керівникам району за допомогу, яка так необхідна для виконання їхніх функціональних обов’язків.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання