Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Сьогодні свято у працівників гідрометеорологічної служби України

    Без прогнозу погоди важко уявити діяльність практично всіх галузей економіки, транспорту, навіть звичайне життя громадян. Особливо ж гідрометеорологічна служба необхідна, коли виникає загроза природної стихії.
        Щоденна якісна робота синоптиків та гідрологів дає змогу завчасно передбачити несприятливі природні явища та своєчасно інформувати про них органи влади і тим самим запобігти матеріальним збиткам, забезпечити стабільний розвиток району та безпеку його жителів.
        19 листопада керівник апарату районної державної адміністрації Ірина Розтягай та голова районної ради Сергій Панов привітали робітників Богодухівської метеорологічної станції з нагоди Дня працівників гідрометеорологічної служби. Побажали їм міцного здоров’я, невичерпних сил і наснаги, точних прогнозів, гарної погоди та нових здобутків у дуже потрібній для держави справі.
        Особливі слова подяки лунали на адресу техніка-метеоролога Віри Асташкової, яка вже півстоліття залишається вірною один раз обраній професії – метеорології. Працювала Віра Михайлівна техніком, синоптиком, довгий час очолювала Богодухівську метеостанцію. Після виходу на пенсію продовжила свій трудовий стаж в системі гідрометеорологічної служби - працює техніком-метеорологом на метеостанції.
        За багаторічну плідну працю, сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення реалізації державної політики у сфері гідрометеорологічної діяльності та моніторингу довкілля, провадження метеорологічних спостережень на території району, високий рівень професійної майстерності, відданість справі та з нагоди Дня працівників гідрометеорологічної служби Віру Асташкову нагороджено Грамотою районної державної адміністрації та районної ради.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання