Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Спокій наших домівок, спокій близьких – у надійних руках військових

    Сьогодні, 06 грудня, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова відвідала Богодухівський об’єднаний міський військовий комісаріат, де привітала військовослужбовців з Днем Збройних Сил України.
        Вона від себе особисто та від імені голови районної державної адміністрації Володимира Шарова подякувала військовослужбовцям за їх мужність і героїзм, із сумом та гордістю згадала тих, хто загинув в боях за незалежність нашої Батьківщини та побажала усім присутнім здоров’я, добра і злагоди у родинах.
        «Захист незалежності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків. Спокій наших домівок, спокій близьких – у надійних руках військових, - сказала Валентина Зирянова. - Щиро вітаю вас зі святом. Бажаю всім нам миру і спокою на рідній українській землі». За вагомий внесок у справу забезпечення виконання громадянами конституційного обов’язку щодо захисту Вітчизни та підвищення її обороноздатності, належне військово-патріотичне виховання молоді, високий рівень професійної майстерності та з нагоди Дня Збройних Сил України кращих працівників Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату нагороджено почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання