Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Найголовніша традиція на День святого Миколая – це робити подарунки дітям

    19 грудня православні люди всього світу святкують день Святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.
        Це свято дарує кожному віру у здійснення найзаповітніших мрій, закладає в дитячі душі світлі почуття доброти та радості. Турботливі батьки підкладають дітям під подушку різноманітні гостинці, зазвичай солодощі.
        Щороку за доброю традицією та незважаючи на щільний графік роботи, напередодні свята привітати учнів, побажати зростати здоровими, вірити в дива, які творить Святий Миколай, а також подякувати вчителям та батькам за виховання та розвиток учнів до закладів освіти району приїздить голова районної державної адміністрації Володимир Шаров.
        Не став винятком і 2018 рік. Сьогодні, 17 грудня, разом з керівником району поздоровити дітлахів Полковомикитівської та Гутянської загальноосвітніх шкіл завітали депутат Харківської обласної ради Ольга Львова та начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Повойко. Гостювали не з порожніми руками, привезли подарунки - учні середньої ланки Полковомикитівської ЗОШ I-III ступенів отримали новенький ноутбук, а Гутянської ЗОШ - ноутбук та тенісний стіл.
        «Піклування про розвиток, майбутнє, щастя наших дітей – це святий обов'язок нас, дорослих. Хочеться побажати у ці дні здійснення всіх мрій та бажань. Нехай добрий святий Миколай принесе мир, добробут, надію та любов у ваші родини, щастя та благополуччя», - звернувся до учнів та дорослих очільник району.
        З нагоди свята діти підготували концертну програму, яка створила чудову атмосферу та подарувала всім присутнім гарний настрій. Наприкінці керівники навчальних закладів щиро подякували гостям, які протягом року турбувалися про дітей, постійно цікавилися їх життям, переймалися проблемами, знаходили час та можливість робити добрі справи.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання