Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Керівники району взяли участь у загальноліцейських батьківських зборах

    18 грудня голова районної державної адміністрації Володимир Шаров спільно з головою районної ради Сергієм Пановим та начальником відділу освіти райдержадміністрації Іриною Повойко взяв участь у загальних батьківських зборах в Богодухівському ліцеї №3.
        Участь керівництва району у батьківських зборах – це можливість налагодження партнерських відносин при вирішенні питань діяльності закладів освіти, адже безпосереднє спілкування з педагогічним та батьківським колективом дає можливість краще проінформувати про роботу органів влади, вивчити потреби шкіл та визначити напрямки подальшої співпраці.
        Під час зібрання Володимир Шаров ознайомив присутніх з результатами виконання програми розвитку освітньої галузі району, зазначивши, що в цьому році її фінансування суттєво збільшено. Владою вживаються заходи щодо поповнення матеріально-технічної бази, забезпечення нагальних потреб кожного закладу освіти за рахунок бюджетних коштів.
        Завдяки командній роботі, зокрема з Харківською обласною державною адміністрацією та депутатським корпусом обласної і районної рад проведено великий обсяг запланованих робіт. Керівництво району і надалі буде створювати належні умови для функціонування освітніх установ.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання