Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Голова районної державної адміністрації привітав дітей учасників АТО з Новорічними святами

    Передноворічна пора зазвичай для дітей проходить в очікуванні чудес, веселих святкувань, розваг та, звісно ж, подарунків. Сьогодні в приміщенні районної державної адміністрації отримували новорічні вітання та подарунки від голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної дітки учасників АТО.
        Зі словами вітань та щирими побажаннями до них звернулися голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова.
        «У ці передноворічні дні панує особливий настрій, як дорослі, так і малі, очікують чогось приємного та гарного. Хотілося б, що б в нашому житті було більше позитивних моментів та змін на краще. В житті немає нічого кращого ніж діти, і ми маємо робити все для того аби вони були щасливими. Немає дитини, яка б не очікувала чогось надзвичайного, і це видно по їх очах, - в передноворічні свята вони очікують здійснення мрій. Тому хотів би побажати усім діткам, щоб їх сподівання здійснилися, а ми докладатимемо до цього максимальних зусиль» - відмітив Володимир Шаров.
        У рамках святкової програми для дітей та гостей свята Святий Миколай провів розважально-ігрову програму.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання