Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Екскурсії до установ Богодухівщини

    Кажуть, що краще один раз побачити, ніж сім разів почути. Саме тому фахівці Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості знайшли нову цікаву форму знайомства учнів шкіл з професіями, установами та організаціями, які знаходяться на території Богодухівського району.
        З метою ознайомлення з професіями юридичного напрямку та з нагоди професійних свят: Дня працівників суду, державної виконавчої служби, органів РАГСу, адвокатури, 18 грудня Богодухівською районною філією Харківського обласного центру зайнятості проведено профорієнтаційні екскурсії для учнів 9-11 класів Богодухівського колегіуму № 2, до таких установ Богодухівщини: місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, районного суду Харківської області, районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області, РВ ДРАЦС ГТУЮ у Харківській області.
        Професіографічна екскурсія як одна із форм профорієнтаційної роботи дає можливість учням побачити внутрішній зміст професії, отримати інформацію із першоджерел, поспілкуватися з професіоналами своєї справи.
        Учні та психолог колегіуму були щиро вдячні представникам установ та Богодухівській районній філії Харківського обласного центру зайнятості за цікаві професіографічні екскурсії.
       
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання