Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Сільські жителі можуть взяти кредит з низькою відсотковою ставкою

    19 лютого голова районної державної адміністрації Володимир Шаров спільно з депутатом Харківської обласної ради Ольгою Львовою та заступником директора з виробництва КП «Харківський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Сергієм Печенежським здійснили робочу поїздку до Дмитрівської сільської ради з метою ознайомлення населення з державною Програмою «Власний дім».
        З метою покращення житлово-побутових умов селян в Україні діють регіональні програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім», розроблені на виконання відповідного Указу Президента України. Впровадження Програми здійснюється на умовах співфінансування за рахунок коштів державного бюджету і місцевих бюджетів усіх рівнів.
        За словами Сергія Печенежського, кредит надається для фінансування будівництва, добудови, реконструкції, капітального ремонту, підключення до інженерних мереж житлових будинків, реконструкції мереж з внесенням за користування ним плати у розмірі трьох відсотків річних. Бажаючі отримати кредит повинні проживати та працювати в сільській місцевості.
        Володимир Шаров також відповів на питання жителів села щодо коригування графіка та маршруту автобусного сполучення «Богодухів (АС) - Корбини Івани».
       


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання