Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Садок дитячий вже малят до школи проводжає…

    Останні дні травня та початку червня на Богодухівщині особливо святкові. Адже, у вихованців старших груп закладів дошкільної освіти, навчально-виховних комплексів району відбулися «випускні вечори».
        Випускний бал у дитячому садку - завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Ось і виросли малюки, що недавно вчилися ходити, говорити. Здається, тільки вчора вони прийшли перший раз з мамами за ручку в дитячий садок – і ось вже прийшла пора сказати прощальні слова. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями.
        Але це не день для смутку, а велика подія, бо випуск - це маленька сходинка до нового життя. Попереду школа - нові відкриття, товариші, перерви, дзвінки, відповіді біля дошки, оцінки і домашні завдання. Тому випускне свято завжди особливе і хвилююче.
        У святково вбраних залах - батьки, педагоги, почесні гості. А найголовніше - випускники, які з нетерпінням чекали на свято. Скрізь - безліч квітів, повітряних кульок, цікавих аксесуарів, які підкреслили важливість та урочистість події.
        Найтепліші слова вітань у ці дні лунали від батьків, вихователів. Побажання успіхів у навчанні, щасливої дороги у майбутньому передав випускникам і голова Богодухівської районної державної адміністрації Володимир Шаров.
        Випускники показали свої таланти, уміння та навички, які вони здобули у закладах дошкільної освіти і якими пишаються не тільки вони, але й вихователі та батьки. Линуло багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. Звучали слова вдячності усім працівникам дитячого садка.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання