Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася ХLV сесія районної ради VІІ скликання

    06 серпня перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова взяла участь у роботі ХLV сесії районної ради VІІ скликання.
        Депутати районної ради обговорили та прийняли низку важливих для життєдіяльності району рішень. Так, схвалено рішення про виконання районного бюджету району за І півріччя 2019 року, затверджено Цільову програму матеріально-технічного забезпечення Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату на 2019-2010 роки, статут Гутянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, внесено зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2019 рік, комплексної Програми по захисту державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності України, протидії тероризму, корупції та організованій злочинній діяльності у Богодухівському районі на 2016-2020 роки та районної Програми розвитку освіти “Новий освітній простір Богодухівщини на 2017-2020 роки”, передано в оперативне управління закладам освіти Богодухівської районної ради будівлі та споруди, надано дозвіл КЗ “Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості” на демонтаж баскетбольних щитів у спотивній залі.
        Внесено також зміни до рішення районної ради від 21 грудня 2018 року № 821-VІІ “Про районний бюджет на 2019 рік” та додатків до нього: прийнято субвенції від Губарівської, Забродівської, Зарябинської, Петропавлівської, Улянівської, Куп’єваської та Крисинської сільських рад для задоволення потреб пільгового перевезення, надання медичних, телекомунікаційних послуг, придбання інвентарю для закладів загальної середньої освіти, паливно-мастильних матеріалів, роботи трудового архіву району тощо.
        Розподілено кошти у сумі 3 млн. 88 тис. 500 грн. на заробітну плату медичним працівникам, стимулювання праці водіїв відділу освіти районної державної адміністрації, адресну матеріальну допомогу жителям району, виконання Комплексної програми соціального захисту населення Богодухівського району на 2016-2020 роки, Програми територіальної оборони Богодухівського району на 2019-2020 роки, проведення молодіжних заходів, придбання посівкового матеріалу та паливно-мастильних матеріалів для потреб стадіону “Колос”, обладнання та меблів для Губарівського навчально-виховного комплексу, оплату послуг Інтернет в сільських медичних закладах, розроблення проектів землеустрою для 2 котелень міста. Виділено 1 млн. 100 тис. грн. на придбання лінії для сортування сміття Комплексу по управлінню комунальними відходами м. Богодухів (І черга).
        Також розглянуто звернення 2 громадян про надання матеріальної допомоги на лікування.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання