Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні ветерани спорту, вчителі фізичної культури, тренери, спортсмени, всі, для кого зайняття спортом стало невід’ємною частиною життя!

    Прийміть щирі вітання з Днем фізичної культури та спорту – святом людей, які присвятили своє життя спорту і передають цю відданість дітям і онукам, хто захоплює своєю майстерністю, силою волі, ентузіазмом, прагненням до поставленої мети і перемогами.
        Висловлюю всім вам щиру вдячність за наполегливість та відданість обраній справі. Особливе слово подяки вчителям фізичної культури і тренерам, які присвятили себе вихованню спортсменів дитячо-юнацької спортивної школи. Своїми досягненнями, натхненною працею ви прославляєте наш район, вносите вагомий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху. Ваша невтомна щоденна праця, мужність і воля, ваші перемоги надихають підростаюче покоління займатися спортом, гартувати тіло й дух.
        Бажаю вам успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом. Міцного всім здоров'я, родинного щастя, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень!
       
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина ЗИРЯНОВА        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання