Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні вихователі та всі працівники дошкілля!

    Прийміть щирі вітання з професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля!
        В наш час професія дошкільного працівника набула особливої значущості та поваги в суспільстві, адже в рівній мірі спільно з сім'єю працівники дошкільних освітніх установ ведуть по життю маленьку людину, формуючи її особистість. Той фундамент, який закладається з самого дитинства, слугує опорою та основою в подальшому житті.
        Вихователь – одна з найблагородніших професій, яка вимагає величезної самовіддачі та уваги, адже треба вміти знову і знову проживати дитинство з кожною дитиною, бачити світ її очима, дивуватися і пізнавати разом з нею, бути поруч, коли їй потрібна допомога і підтримка. Зацікавити малечу, розгледіти таланти та здібності, максимально розвинути їх здатний тільки досвідчений і уважний наставник, турботливий і мудрий, який розуміє внутрішній світ дитини. Саме такі люди працюють в наших дитячих дошкільних закладах.
        Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей. Бажаю міцного здоров’я та успішного втілення творчих ініціатив. Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають вам реалізовувати сучасні програми виховної роботи з дітьми. А життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних!
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина ЗИРЯНОВА        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання