Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні освітяни!

    Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем працівників освіти! Професія вчителя в усі часи була і залишається поважною та надзвичайно важливою. Це унікальна професія – поза часом, модою і географією. Вчитель створює майбутнє країни, тому що від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд, моральні якості. Саме ваша праця закладає підвалини особистості кожного з нас, вводить у неосяжний світ знань. Досягаючи життєвих чи професійних перемог, ми завжди завдячуємо тим, хто нас навчав.
        Справжній вчитель не перестає здобувати нові знання все життя, бо педагогіка – це наука, яка не стоїть на місці, це постійний рух тільки вперед, у ногу з часом. Світ швидко змінюється, змушує вас, шановні педагоги, постійно займатися саморозвитком, розширювати кругозір, удосконалювати методи і форми роботи з дітьми, освоювати нові технології.
        Пишаюся професійною та потужною освітянською родиною Богодухівщини, завдяки якій формується, виховується, навчається й розвивається наше майбутнє покоління, готове своїм непересічним інтелектом довести Україні і світу, що наша держава є конкурентоспроможною та успішною.
        Тож прийміть щиру вдячність за сумлінну і таку необхідну для нас працю, за ваш ентузіазм і натхнення в роботі. Віримо у ваш талант, творчий неспокій і зі свого боку зробимо все можливе, щоб поліпшувались умови праці педагогів і навчання учнів, бо збудувати сильну державу можна лише за умови виховання високоосвічених і свідомих громадян.
        Низький уклін вам, дорогі вчителі за професіоналізм, любов до обраної справи і самовідданість, за багатство душі.
        Бажаю вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!
       
       



    Перший заступник голови районної                          

    державної адміністрації                                                        Валентина ЗИРЯНОВА        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання