Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Учасники клубу ознайомилися з професією рятувальника

    21 жовтня в приміщенні Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості відбулося чергове засідання учнівського клубу «Школа професій» на тему «Яка вона, професія пожежник-рятувальник?». У рамках заходу передбачено екскурсію до пожежної частини.
        Розпочала засідання голова клубу «Школа професій» Олена ФІЛІПОВА, яка ознайомила присутніх із планом роботи клубу, темою засідання та повідомила, що учнів клубу запросили до Богодухівського районного відділу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області. Мета екскурсії – ознайомлення з особливостями роботи рятувальників та пожежних інспекторів.
        У своєму зверненні до учнів – членів клубу, голова клубу «Школа професій» Олена ФІЛІПОВА зазначила: «Вибір професії – одне із ключових рішень в житті людини. Усвідомлений вибір професії – головна передумова запобігання молодіжному безробіттю. Тому служба зайнятості надає учням методичну і практичну допомогу при виборі професійної діяльності». Крім того, поінформувала майбутніх випускників – членів клубу «Школа професій» про навчальні заклади, в яких можна здобути фах рятувальника та про послуги, які можна отримати молодим людям у службі зайнятості.
        Цікавою була екскурсія по території пожежної частини, яку провів начальник 51-ДПРЧ м. Богодухів Головного управління Державної служби України у Харківській області Дмитро ЦЕРКОВНИЙ. Учні – члени клубу побачили спеціалізовані автомобілі, механічні засоби для порятунку людей та спортивні майданчики, де проходять тренування працівників, побували в музеї районного відділу, де мали можливість побачити, як застосовується різне механічне устаткування пожежників.
        В учнів – членів клубу виникало чимало запитань, на які відповідав Дмитро ЦЕРКОВНИЙ. Тож члени клубу «Школа професій» залишали стіни пожежної частини «озброєними» достовірними знаннями про особливості професії рятувальника.
        «Маємо сподівання, що Богодухівська бригада рятувальників з часом поповниться сміливою молоддю. А сьогодні ми бажаємо усім працівникам цивільного захисту та пожежної охорони якомога менше тривожних викликів, а підростаючому поколінню вірного професійного вибору в житті!», – підсумувала Олена ФІЛІПОВА. Екскурсія була надзвичайно цікава!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання