Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася колегія районної державної адміністрації

    23 жовтня перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА провела чергове засідання колегії районної державної адміністрації, у роботі якої взяли участь керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівники підприємств та організацій міста.
        Члени колегії розглянули звіт Сазоно-Баланівського сільського голови Малайдакової Є.Л. щодо здійснення виконавчим комітетом селищної ради делегованих повноважень органів виконавчої влади відповідно до закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»; питання про виконання районного бюджету за 9 місяців 2019 ріку; про стан мобілізаційної підготовки району і завдання структурних підрозділів районної державної адміністрації щодо її поліпшення; про якість підготовки структурними підрозділами районної державної адміністрації інформації на виконання контрольних документів.
        Особливу увагу приділили питання про виконання районного бюджету за 9 місяців 2019 року. Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Олександр КОВАЛЬОВ доповів, що у районі зберігається позитивна динаміка надходжень доходів до загального фонду місцевих бюджетів. Найбільшу питому вагу доходної частини складає податок на доходи фізичних осіб.
        Кошти, що надійшли протягом звітного періоду, в першу чергу спрямовувалися на виплату заробітної плати з нарахуваннями, проплату за спожиті бюджетною сферою енергоносії та інші соціальні видатки.
        Участь в обговоренні взяли начальник Державної казначейської служби України у Богодухівському районі Харківської області Олена ЗАКОПАЙЛО та Богодухівський міський голова, член колегії Микола ГОЛУБ.
       
        Підсумовуючи розглянуті питання, Валентина ЗИРЯНОВА висловила побажання покращити роботу і взаємодію між установами, організаціями району, селищною, сільськими та міською радами, адже спільна робота має бути спрямована на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів. Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання колегії питань.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання