Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Фонді провели технічні консультації з експлуатації підсистем «Страхові виплати»

    У виконавчій дирекції Фонду соціального страхування України відбулись технічні консультації з питань дослідної роботи групи підсистем «Страхові виплати» Єдиної інформаційно-аналітичної системи (ЄІАС) Фонду. Підсистеми були створені з метою уніфікації програмного забезпечення, а також оптимізації ведення інформації щодо потерпілих на виробництві та осіб, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого. Зокрема, розширено можливості та функціонал ЄІАС. Станом на сьогодні проходить дослідна експлуатація підсистем.
        У заході взяли участь начальник управління інформаційного забезпечення виконавчої дирекції Фонду Роман Яхимович, начальниця управління страхових виплат та матеріального забезпечення виконавчої дирекції Фонду Світлана Зарубіна, керівники та фахівці профільних відділів, а також запрошені спеціалісти, які супроводжують роботу ЄІАС Фонду.
        Учасники обговорили деталі та нюанси роботи групи підсистем «Страхові виплати», стан виконання календарного плану їх дослідної експлуатації. Фахівці управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві отримали відповіді та консультації з питань внесення даних до підсистем.
       
       
       

    Пресслужба виконавчої дирекції

    Фонду соціального страхування України


       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання