Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено ярмарок вакансій через SKYPE – зв’язок

    Налагодження тісної співпраці з роботодавцями – найважливіша передумова якісного вирішення його головного завдання – сприяння працевлаштуванню незайнятим громадянам. Але не завжди, як у роботодавців так і у безробітних громадян, є можливість очного спілкування, адже, за бажанням, безробітний може шукати роботу у будь-якому регіоні. І, аби безпосередньо поспілкуватись з роботодавцем, сьогодні не потрібно долати кілометри. Це стало можливим за допомогою Skype -зв’язку.
        Так, 31 жовтня, фахівцями Богодухівської районної філії ХОЦЗ проведено міні - ярмарок вакансій ТОВ «Белфі» кондитерська фабрика ТМ «Пря-Пря» з використанням Skype-зв'язку. Представник роботодавця, менеджер з персоналу Добровольський В.Г., дистанційно спілкувався із 9 безробітними особами, які зареєстровані в Богодухівській районній філії ХОЦЗ, та 18 студентами – випускниками Богодухівського професійного аграрного ліцею за спеціальністю «Кухар; кондитер (3-го розряду)». Добровольський В.Г. розповів про наявну вакансію кондитера, графік та умови праці, рівень заробітної плати, умови соціального забезпечення, можливість кар'єрного росту, гарантував легальне працевлаштування та можливість проходження виробничої практики для студентської молоді. Під час Skype - зв’язку слухачі задавали питання та отримали на них вичерпні відповіді роботодавця.
        По закінченню Skype-зв'язку представник ТОВ «Белфі» Добровольський В.Г. подякував Службі зайнятості за впровадження новітніх електронних технологій, що дозволяють як роботодавцям так і безробітним задовольнити потреби з працевлаштування. Також було узгоджено подальшу співпрацю з роботодавцем щодо укомплектування актуальних вакансій Богодухівською районною філією ХОЦЗ та організацію проведення стажування студентів.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання