Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    А до нас завітав Святий Миколай

    В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. Турботливі батьки підкладають дітям під подушку різноманітні гостинці, зазвичай солодощі.
        19 грудня на базі Богодухівського ліцею №3 відбулося свято для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у сім’ях опікунів, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу.
        Зі святом дітей привітала перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА: «Щиро вітаю усіх з Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят. Миколай Чудотворець – символ доброти, єднання та душевної чистоти. А ще – символ надії та віри у найкращі людські чесноти. Щирі серця, чисті й теплі душі, віра у добро й казку наших маленьких українців та україночок рятує наш дорослий світ. Хочу побажати всім миру, сердечного тепла та злагоди».
        За підтримки першого заступника голови районної державної адміністрації Валентини ЗИРЯНОВОЇ та голови районної ради Сергія ПАНОВА дітей почастували чаєм, печивом, мандаринками та солодкими подарунками від Святого Миколая.
        Незабутні враження і театралізовану виставу маленьким глядачам підготували працівники відділу культури, у справах молоді та спорту районної державної адміністрації і учасники зразкової театральної студії «Ніка» (керівник Вікторія ЗАХАРЖЕВСЬКА).
        Наприкінці заходу організатори свята подякували дирекції Богодухівського ліцею №3 за гостинність та створену теплу атмосферу, завдячуючи тому, що актова зала перетворилася в затишне дитяче домашнє кафе.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання