Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Привітали працівників сільського господарства

    Недарма кажуть, що аграрний сектор економіки є базовим для України, адже разом з іншими він складає основу життя держави та добробуту її громадян. Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці селян, які знають справжню ціну хліба.

    Відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Лише завдяки наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві стають загально визнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої сільськогосподарської продукції сьогодні поєднане з поступовим підвищенням її конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості.

    «Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Хай обходять стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї», - такими словами аграріїв привітали з нагоди професійного свята керівники району - перший заступник голови районної державної адміністрації Кириченко О.І., голова районної ради Тризна Д.К., міський голова Олексенко Н.І. на сцені Богодухівського районного будинку культури, де проходили урочистості з нагоди свята.

    Цього дня грамотами й подяками райдержадміністрації та районної ради було відзначено більше 40 кращих представників сільськогосподарської галузі.

    Церемонія нагородження була досить тривалою, але надзвичайно приємною. Грамоти, подяки, квіти, подарунки…

    Святковим подарунком для працівників села стала чудова концертна програма.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання