Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У районній державній адміністрації за участю голів місцевих рад відбулася нарада, на якій обговорювалися питання у земельній сфері

    Зокрема, начальник Відділу у Богодухівському районі ГУ Держгеокадастру у Харківській області Наталія Торяник доповіла що, відповідно ст. 37-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» до відання виконавчих органів сільських, селищних, міських рад належать такі делеговані повноваження: формування та ведення реєстру територіальної громади відповідно до вимог чинного законодавства.
        Згідно з ч.5 ст. 26-3 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» адреса (крім реквізиту, визначеного пунктом 10 частини четвертої цієї статті) присвоюється, змінюється, коригується, анулюється виконавчим органом сільської, селищної, міської ради - у разі, якщо об’єкт знаходиться у межах території, на яку поширюються повноваження сільської, селищної, міської ради.
        Головному управлінню Держгеокадастру у Харківській області доручено провести роботи зі збору від органів місцевого самоврядування та узагальнення інформації щодо адрес.
        Під час наради йшлося про необхідність проведення нормативної грошової оцінки населених пунктів, встановлення меж населених пунктів та проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання