Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Лінійка-реквієм «Герої не вмирають!»

    20 січня відбулася лінійка-реквієм, присвячена вшануванню пам’яті колишнього учня Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олексія ВАСИЛЕВСЬКОГО (КУЧКІНА), що загинув під час виконання обов’язку захисника рідної землі на сході України.
        Вшанувати пам’ять, сказати щирі слова про нього, прийшли перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА, старший офіцер відділення військового обліку та бронювання Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату, майор Олександр ГОНЧАРОВ, Гутянський селищний голова Наталія КЛИМЕНКО, педагогічний та учнівський колективи, однокласники.
        Зі словами вдячності за виховання сина, справжнього патріота своєї Батьківщини, до мами Олексія – Тетяни КУЧКІНОЇ, звернулася перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА: «На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить щиро поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі».
        Валентина ЗИРЯНОВА висловила впевненість у тому, що педагогічний та учнівський колективи школи берегтимуть пам’ять про славетного земляка, випускника-героя Олексія ВАСИЛЕВСЬКОГО (КУЧКІНА) та зауважила про намір встановлення меморіальної дошки ГЕРОЮ на базі Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Олексія ВАСИЛЕВСЬКОГО (КУЧКІНА).
        Проведення такого заходу – лише маленька частка подяки Олексію за мирне життя. Вічна слава герою!
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання