Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Чи буде район з лабораторним відділенням?

    У ході її проведення розглянуто неодноразові звернення керівництва відділення та його працівників, а також керівників підприємств району щодо крайньої необхідності збереження у районі закладу, що надає послуги близько 3 тис. працюючих у районі.
        Проаналізовано, що район, маючи розгалужену систему органів місцевого самоврядування, підприємств харчової промисловості, у тому числі й переробної, закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів, соціального захисту усіх типів, просто зобов’язаний доступно, вчасно і якісно, без зайвих фінансових затрат громадян надавати їм послуги огляду, обстеження чи дослідження.
        Як зазначила Валентина ЗИРЯНОВА: «За ініціативи районної державної адміністрації відбулися зустрічі керівників району та міста з директором ДУ «Харківський ОЛЦ МОЗ України» Л. МАХОТОЮ, заступником голови Харківської обласної державної адміністрації М. ЧЕРНЯКОМ, до Харківської обласної ради направлено депутатське звернення депутата Харківської обласної ради М. ПУШКАРЯ. Проте, результатів на даний час не маємо. Вже сьогодні ми володіємо інформацією про зростання соціальної напруги серед працівників трудових колективів підприємств, установ та організацій, пересічних жителів району та виявлення ними невдоволення діями керівництва ДУ «Харківський ОЛЦ МОЗ України». Тому є пропозиція звернутися до голів Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради щодо збереження закладу чи безоплатної передачі лабораторного обладнання, лабораторного майна відділення із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району з метою організації діяльності мікробіологічної лабораторії при КНП Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської районної ради».
        Учасники наради були одностайні у прийнятті рішення, яке засвідчили власними підписами у листах до керівництва області. Чекаємо на позитивний результат.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання