Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День вишиванки – свято, що об’єднує та надихає

    День вишиванки – це вже традиційне в Богодухівському районі свято-флешмоб, коли більшість з нас в будній день одягають вишиванку на роботу, школу чи дитсадочок, а дехто і вдома. Минулі роки від самого ранку на центральній площі міста було гамірно і людно,бо в ранковому флешмобі в яскравому народному вбранні брали участь сотні дітлахів та дорослих.
       
        Цьогорічний День вишиванки 21 травня припадає на період карантину та заборону масових заходів.
       
        Саме тому відділ культури, у справах молоді та спорту районної державної адміністрації спільно з творчими працівниками районного будинку культури і центру дитячої та юнацької творчості запропонують для своїх земляків в цей день творчу альтернативу. З самого ранку через гучномовець лунатимуть пісні про Україну та українську сорочку-вишиванку.
       
        У парковій зоні біля будинку культури (вхід в бібліотеку!) з 11 до 13 години працюватимуть святкові фотозони, де кожен охочий зможе зробити світлину та показати красу своєї вишиваної сорочки чи сукні. Поруч розміститься тематична виставка робіт вихованців клубу завзятих рукодільників «Дивосвіт» та старовинних українських сорочок. Запрошуємо вдягнути вишиванку та приєднатися до мистецької акції усіх небайдужих жителів славного Богодухівського краю.
       
        Хай в цей день весь світ вкотре помилується красою ваших українських вишиванок!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання