Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Богодухівського району

    22 травня під головуванням голови районної державної адміністрації Анатолія РИСЦОВА відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Богодухівського району з питання щодо продовження карантину та зняття деяких обмежувальних заходів на території району .
       
        У ході засідання місцевої комісії були ухвалені рішення, що відповідають постанові Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392. Серед найбільш важливих послаблень карантину – відновлення пасажирських перевезень.
       
        З 23 травня дозволені регулярні та нерегулярні перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, міжміському, внутрішньобласному сполучені за певних умов – кількість пасажирів має дорівнювати кількості місць.
       
        З 22 травня за дотримання обмежень щодо кількості учасників можна проводити релігійні (одна людина на 10 кв.м.) і спортивні (до 50 учасників, без глядачів) заходи.
       
        З 1 червня за умови дотримання протиепідемічних вимог зможуть працювати фітнес-центри (крім групових занять більше ніж десять осіб), відновиться діяльність закладів освіти в групах не більше ніж десять людей.
       
        Органи місцевого самоврядування, сектор освіти РДА повинні забезпечити до 30.05.2020 належні умови роботи закладів дошкільної освіти на період карантину з урахуванням вимог санітарного законодавства, з тим щоб з 1 червня у районі запрацювали дитячі садочки.
       
        Також з 1 червня буде відновлено роботу закладів фізкультури та спорту.
       
        З 10 червня відновлюється діяльність закладів харчування та культури.
       
        Але всі послаблення можливі лише при дотримані діючих карантинних заходів – зазначив Анатолій РИСЦОВ.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання