Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Увага! Важлива інформація!

    Шановні мешканці Богодухівського району!

     

              Відповідно до маршрутів пацієнтів, затверджених Департаментом охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації, та у зв’язку з визначенням КНП Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської районної ради  опорною лікарнею для надання медичної допомоги у випадку захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19 мешканцям Богодухівського, Золочівського та Краснокутського районів,  планова госпіталізація в терапевтичне відділення лікарні тимчасово призупинена. Стаціонарна медична допомога в терапевтичному відділенні буде надаватись тільки пацієнтам з діагнозом «пневмонія».

              Пацієнтам з гострим коронарним синдромом, порушеннями коронарного ритму та будь-яка інша невідкладна допомога буде надаватись у відділенні анестезіології з палатою інтенсивної терапії, а з ускладненнями гіпертонічної хвороби - в неврологічному відділенні лікарні.

              Разом з тим, з 16 червня відновлює свою роботу денний стаціонар поліклінічного відділення лікарні для надання медичної допомоги пацієнтам з кардіологічною, ендокринологічною та неврологічною патологіями.

              Денний стаціонар буде працювати у дві зміни, із забезпеченням чіткого та неухильного виконання протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, одночасно буде обслуговуватись не більше 5 осіб. Всі, хто потребує лікування, можуть звернутися до профільних спеціалістів та отримати направлення.

              Нагадуємо, що для профілактики захворювання слід дотримуватись стандартних рекомендацій:

    - часто мити руки або обробляти їх дезінфікуючими засобами;

    - під час кашлю та чхання прикривати рот і ніс паперовою хустинкою;

    - уникати тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель;

    - якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше звернутися досвого сімейноголікаря та повідомити йому попередню історію своїх подорожей;

    - не споживати сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів харчування тваринного походження;

    - якщо ви,за нагальної потреби,опинились у місцях масового скупченнялюдей, обов’язково тримайте дистанцію з іншими людьми – не меншу за 1,5 метра.

    Але краще залишайтеся вдома та будьте здорові!

     

    Адміністрація

    КНП Богодухівська ЦРЛ БРР


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання