Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулось урочисте віче з нагоди 30-ї річниці проголошення суверенітету України

    16 липня 1990 року було прийнято Декларацію про Державний суверенітет України. Важко переоцінити значення цього документу для новітньої історії нашої держави. Відтоді в літописі нашої держави розпочалася нова сторінка, новий відлік часу - епоха утвердження України як самостійної та незалежної країни.
       
        Прийняття Декларації стало першим кроком до відновлення історичної справедливості, відродження української державності як ідеї соборності українського народу та його земель. Цей документ відкрив новий етап в історії нашого народу, проголосивши основні політичні, соціальні цілі, довгострокові перспективи розвитку Української держави.
       
        Сьогодні за участю керівництва району та міста, представників громадськості відбулось урочисте віче з нагоди 30-ї річниці проголошення суверенітету України. Урочистою ходою пройшли до пам`ятника Тараса Шевченка та поклали квіти. Всіх присутніх привітав голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ. У виконанні учасників творчих колективів районного будинку культури прозвучала літературна музична композиція.
       
        Захід пройшов з дотриманням вимог карантину.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання