Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    ДП «Гутянське лісове господарство» повністю ліквідувало заборгованість із заробітної плати своїм працівникам

    ДП «Гутянське лісове господарство» в липні 2020 року повністю ліквідувало заборгованість із виплати заробітної плати працівникам підприємства, яка становила 2260,0 тис. грн., сплатило податків та ЄСВ у розмірі 10,6 млн грн., у тому числі до місцевих бюджетів. Кредиторська заборгованість зменшилася на 35%.
       
        Голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ особисто тримав на постійному контролі питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати на економічно активному підприємстві. Рішенням тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат районної державної адміністрації та директора підприємства Юрія ЦИГАНЧУКА було затверджено графік погашення заборгованості, який завдяки спільним діям виконано повністю.
       
        На даний час в ДП «Гутянське лісове господарство» розпочато проведення доглядів за лісовими культурами, у червні-липні пройдено ручним доглядом близько 100 га. Лісопромисловий цех перейшов на переробку низькотоварної деревини, що не користується попитом на ринку в круглому вигляді. Тим самим, підприємство отримало вищу додану вартість при реалізації товарної продукції. Введено в дію сушильне господарство, що надасть можливість отримувати додаткові надходження при реалізації пиломатеріалів.
       
        Разом з тим, підприємство переймається не лише власними проблемами. Зусиллями працівників розчищений берег озера Кнюхове, яке знаходиться в селищі Гути, прибрана прилегла територія, для збору сміття облаштоване місце. Під’їзд до водойми відновлено, тепер люди мають вільний доступ до зони відпочинку. На ініціативу голови районної державної адміністрації підприємством встановлено альтанки, столи та лави.
       
        Також на початку літа підприємством облаштовано майданчик на в’їзді до Богодухівського району.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання