Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    20 серпня Анатолій РИСЦОВ в рамках робочої поїздки зустрівся з жителями Горьківської та Сазоно-Баланівської громад

    Зустрічі проводяться з метою визначення питань життєдіяльності, що виникають у громади і сприяти у їх вирішенню. Так, жителі сіл зверталися з проблемами освітлення вулиць в с. Сазоно-Баланівка, ремонту під’їзної дороги до села, забезпечення питною водою. Батьки дітей висловили прохання встановити штучну дорожню нерівність (пристрій примусового зниження швидкості) біля дитячого садочка, також стурбовані ситуацією щодо поширення в районі COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Порушувалося питання добровільного об’єднання територій ромад.
       
        Фельдшер ФАПу у с-щі Горького звернулася з проханням підведення водопроводу до ФАПу та обладнання вбиральні. В с. Сазоно-Баланівка представники громади зауважили, що із свинокомплексу періодично зливають відходи, а керівництво на зауваження мешканців не реагує.
       
        Анатолій РИСЦОВ розповів людям про заплановані на 2021 рік поточний ремонт під’їзної дороги до села Сазоно-Баланівка та дороги Ріпки - Вертіївка. Також зазначив, що вніс пропозицію до районної ради про виділення додаткових коштів для придбання башти Рожновського та будівництво свердловини в с. Сазоно-Баланівка у сумі 250,0 тис. грн., аби люди мали якісну питну воду (попередньо рішенням районної ради виділено 450,0 тис.грн.). Встановлення штучної дорожньої нерівності планується виконати силами сільської ради.
       
        Також ознайомився з умовами роботи ФАПу с-ща Горького, сільської бібліотеки-філії та клубу, оглянув Сазоно-Баланівську ЗОШ І-ІІ ступенів. Анатолій РИСЦОВ поспілкувався з мешканцями сіл, відповів на питання що їх турбували, подякував за зустріч та взяв на контроль питання, що потребують подальшого вирішення.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання