Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Заходи з нагоди Дня усиновлення в районі

    День усиновлення – свято України, яке відзначається 30 вересня та співпадає з днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, що є символічним і уособлює віру в те, що кожна наша дитина буде виховуватися в родині, надію на об`єднання заради цього всього українського суспільства, плекання в душі кожного із нас великої мудрості і любові до дитини як найціннішого дару нашого життя.
       
        Це свято батьків і дітей, соціальних працівників та усіх причетних до цієї благородної справи, які кілька років поспіль поступово і впевнено втілюють на практиці гасло ”Чужих дітей не буває”.
       
        Держава всебічно підтримує дітей, які з різних причин втратили батьківську турботу. Кожній сім’ї, яка усиновила дитину, держава гарантує низку соціальних гарантій.
       
        Реалізація права дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, на виховання в сімейному оточенні можлива завдяки її влаштуванню до сімейних форм виховання: усиновлення, під опіку, піклування, в прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу.
       
        Гарантовані державою права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування мають забезпечити їм гідне життя, але тільки в тому разі , коли ми – громадяни, небайдужі до дитячих доль допоможемо відкрити нові обрії для малечі, яка має право на щасливе майбутнє.
       
        Сьогодні відбулося районне свято з нагоди Дня усиновлення - урочиста церемонія нагородження прийомних батьків, батьків-вихователів за участю голови районної державної адміністрації Анатолія РИСЦОВА. Прийомні батьки та батьки-вихователі отримали подяки, а діти солодощі.
       
        Учасники зразкової театральної студії «Ніка» запросили всіх присутніх взяти участь у розважальній програмі.
       
        Справжньою винагородою у цей день стали посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання