Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Пряма лінія» з начальником Богодухівського райвідділу міліції Е.В.Коваленком

    Нещодавно в редакції газети «Маяк» пройшла пряма телефонна лінія з начальником Богодухівського райвідділу міліції Е.В.Коваленком на тему «Стан правопорядку в районі». Едуард Вікторович відповів на всі питання, що хвилюють читачів. Зокрема, жителі цікавилися, хто здійснює охорону правопорядку на дискотеках, чи знайшли грабіжників, які останнім часом здійснювали пограбування на території міста і району. Отож, до вашої уваги - запитання-відповіді.

    - Едуарде Вікторовичу, чи правда, що нарешті затримано грабіжників, які пограбували іконну лавку в центрі міста, «Шиномонтаж» та інші об’єкти?

    - Так, справді нарешті завдяки скоординованим і професійним діям богодухівських правоохоронців затримано грабіжників, які протягом травня-листопада здійснили на Богодухівщині низку зухвалих крадіжок. Крім названих Вами об’єктів, було також пограбовано «Сосновий бор», оптову базу та інші об’єкти. Вони нічим, як кажуть, не гребували: зливали дизпаливо з автомобілів і навіть викрали гуму на міському стадіоні. Ми полювали за крадіями кілька місяців, проводили оперативно-розшукову роботу. І ось нарешті -результат. Крадії зізналися у скоєнні 11 крадіжок на території району. Наразі обоє молодих людей, яким приблизно по 25 років, перебувають під слідством, проти них порушено кримінальну справу.

    Але сьогодні у Богодухові, як кажуть, знову біда. Останнім часом скоєно кілька крадіжок з приватних домоволодінь земляків, у яких поцуплено значні суми грошей. Грабіжники шляхом злому пластикових вікон або дверей проникають в оселю, забирають гроші і цінні речі. «Працюють» вони приблизно з 16-ї до 19-ї, коли в основному люди перебувають на роботі або займаються повсякденними справами. Тож велике прохання до всіх земляків: залишаючи свій будинок, переконайтеся, що він надійно захищений від зловмисників. Якщо комусь щось відомо про ці злочини, будь ласка, повідомляйте до міліції.

    - Скажіть, як сьогодні здійснюється патрулювання на дискотеках міста і району? І, взагалі, що робить міліція для забезпечення правопорядку у громадських місцях?

    Так, у вихідні на дискотеках Богодухова і у місцях скупчення людей здійснюється патрулювання працівниками правоохоронних органів. Хочу додати, що міліціонери працюють у свій вільний час, оскільки вже давно немає патрульно-постової служби. Ми це здійснюємо з метою стабілізації оперативної обстановки і запобігання зростанню кількості злочинності на Богодухівшині. На дискотеках є свої охоронці, які зобов’язані нам повідомляти про будь-який випадок порушення правопорядку. За 11 місяців поточного року черговою частиною міліції зареєстровано близько 15 заяв та повідомлень про правопорушення, які вчинені на дискотеках та поблизу них. А, взагалі, користуючись нагодою, хочу вкотре звернутися до батьків неповнолітніх, молоді: звертайте, будь ласка, більше уваги на виховання своїх дітей, слідкуйте, до скількох годин вони перебувають на дискотеці, у якому стані приходять додому. Адже саме від батьків найбільше залежить рівень вихованості, а, отже, і поведінки юних земляків.

    Хотілося б іще розповісти про такий факт. Минулого року Богодухівська міська рада проводила акцію «Подаруй місту лавочку!». І тоді багато організацій відгукнулося на цю пропозицію, у парку було встановлено кілька десятків нових лавочок, на які приємно дивитися і у яких зручно сидіти. Але знаходяться люди, які не цінують того, що інші роблять для міста і своїми власними руками знищують працю земляків. Так, до нас надійшла заява про те, що у центральному парку «вирвано» прямо із земля дві лавочки і дві сміттєві урни. У ході оперативно-розшукових заходів ми з’ясували, що це правопорушення скоїв 30-річний житель міста, який був не в настрої, і тому «потягнуло» на подвиги. Наразі на нього накладено адмінштраф, він відшкодовує завданий збиток, сам проводить роботи по відновленню місць відпочинку.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання