Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    КАРАНТИН ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

    Богодухівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області інформує, що  спеціалістами управління і надалі  продовжуються позапланові  перевірки об’єктів з метою контролю дотримання протиепідемічного режиму відповідно діючих рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної  хвороби (COVID-19).

    Так в минулі святкові та вихідні дні 07-19.01.2020 року фахівцями  районного управлінняДержпродспоживслужби здійснені перевірки 24 об’єктів торгівлі, в тому числі двох продовольчих маркетів ТОВ «Посад» та АТБ. Частина перевірок здійснена з залученням представників національної поліції.  Незначні порушення виявлені на 5 об’єктах торгівлі. Переважно це недотримання протиепідемічного режиму в частині дотримання принципу соціального дистанціювання, допуску відвідувачів до приміщення магазину без захисних масок. Нагадуємо, що допуск відвідувачів та перебування у закладі дозволяється лише у респіраторі або захисній масці з дотриманням принципу соціального дистанціювання півтора метри. У  всіх випадках при виявленні порушень відповідальним особам надані пропозиції  в подальшому  порушення були невідкладно усунені.

    Крім того, Богодухівське районне управління інформує: Кабінет міністрів оприлюднив Постанову від 9 грудня 2020 року №1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.Постанова також передбачає посилення обмежень у період з 8 січня до 00:00 25 січня.

    На період локдауну заборонено:

    - відвідування усіх закладів освіти, окрім дошкільної та спеціальної.

    -Заборонена робота кафе, барів, ресторанів, крім на виніс і на доставку. 

    -Заборонено приймання відвідувачів у торгівельно-розважальних центрах, окрім купівлі товарів першої необхідності.

    -Заборонено приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності.

    -Заборонена робота закладів культури (театри, кінотеатри, виставки), фітнес-залів, басейнів, усіх масових заходів, крім офіційних спортивних. 

    -Салони краси можуть працювати винятково за попереднім записом та без очікування відвідувачів усередині.

    -Громадський транспорт продовжить роботубез змін.       

    -Працюватимуть готелі, банки, продуктові, аптеки, поштові оператори.

    Враховуючи вищезазначене,  фахівці Держпродспоживслужби хоче ще раз звернутися до мешканців району, з метою профілактики захворюваності на корона вірусну інфекцію закликаємо суворо дотримуватись протиепідемічних заходів, правил особистої гігієни, дотримуватись маскового режиму та соціальних дистанцій.

     

    Богодухівське районне управління

    Держпродспоживслужби в Харківській області


       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання