Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

    Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

     

    Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан.

    Афганська війна стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей – тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.

    Нині, у чергову річницю тієї події, ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів-афганців і їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу.Ми схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру, та завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся.

    Шановні воїни-афганці! Ви, як ніхто, знаєте справжню ціну війни і миру, і, як ніхто, вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

    Зараз доля вкотре перевіряє українців на міцність. І ви, воїни-інтернаціоналісти, на Сході країни знову проявляєте мужність та героїзм. Цінуємо вашу самовідданість та вірність військовому обов’язку. Переконаний, що ваш досвід, високі моральні якості, активна громадянська позиція, професіоналізм й надалі служитимуть ствердженню миру і злагоди на благодатній українській землі.

    У цей пам’ятний день бажаю вам міцного здоров’я, щастя й миру, успіхів у праці та добробуту в родинах.

     

    З повагою,

    Голова Богодухівської районної

    державної адміністрації                                                                                                   Анатолій РИСЦОВ


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання