Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    До 30-річчя незалежності в Харкові з’являться знакові архітектурні об’єкти. Айна Тимчук

    10 серпня голова Харківської ОДА ознайомилася з ходом будівництва флагштоку на розі Соборного узвозу й Полтавського шляху та з роботами щодо облаштування оглядового майданчику в Держпромі.
       
        Об’єкти, відкриття яких заплановано до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, зводять у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
       
        «Попереду в нас великі державні свята. Цьогоріч ми відзначаємо 30-річчя незалежності України. Хочемо відзначити річницю на належному рівні. Важливо, що знакові архітектурні об’єкти, відкриття яких заплановано до свят, будуть дарувати гарні емоції харків’янам та гостям Харківщини не лише у День незалежності, а і надалі. Впевнена, що і оглядовий майданчик, і дивовижний за масштабами флагшток стануть популярними локаціями», - зазначила Айна Тимчук.
       
        Наразі реалізація обох проєктів – на завершальному етапі.
       
        Так, конструкцію флагштоку вже змонтовано. Наразі тут установлюють підіймальну автоматику та проводять роботи з упорядкування території. За інформацією заступника голови Харківської ОДА Михайла Харнама, вже цього тижня буде виготовлено і сам прапор.
       
        Готовність оглядового майданчика Держпрому наразі складає 98%.
       
        «Залишилося підготовити світлове та звукове обладнання, яке буде тут розміщено», - зазначив Михайло Харнам.
       
        Як розповів заступник директора Департаменту культури і туризму Харківської ОДА Олександр Костін, харків’яни та гості міста, які відвідуватимуть майданчик, зможуть розгледіти краєвиди Харкова за допомогою спеціального бінокля. Також у внутрішній частині оглядового майданчика відкриють мультимедійну локацію.
       
        «За допомогою мультимедійного обладнання відвідувачі можуть ознайомлюватися з туристичними, історичними та архітектурними об’єктами нашого міста та області. Все це буде доповнюватися різноманітними ефектами», - розповів Олександр Костін.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання