Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олег Синєгубов зустрівся з командувачем Оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ Олегом Мікацем

    Під час візиту військових до голови Харківської ОДА обговорили питання щодо взаємодії органів місцевої і державної влади та органів військового управління на рівні оперативного командування та командування Харківського гарнізону.
       
        Зокрема, щодо реалізації заходів зі зміцнення обороноздатності країни та матеріально-технічне забезпечення частин та підрозділів Харківського гарнізону, а також інших гарнізонів, які дислоковані на території області.
       
        Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник відзначив вагому участь голови ХОДА у забезпеченні діяльності підрозділів Харківського гарнізону. На важливості діалогу наголосив і командувач оперативного командування «Схід» Олег Мікац.
       
        «Керівники профільних підрозділів облдержадміністрації мають вживати заходів для подальшого поглиблення співпраці між органами державного управління і командуванням військових підрозділів», - дав доручення голова ОДА Олег Синєгубов.
       
        Також під час зустрічі обговорювали питання забезпечення підрозділів територіальної оборони у місцях постійної дислокації. Із зазначених питань був опрацьований алгоритм та план дій.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання