Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робоча поїздка до Валківської громади

    Робоча поїздка до Валківської громади.
       
        12.07 перший заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Зоя КИСЬ, голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, начальник відділу освіти та охорони здоров’я районної державної адміністрації Вікторія ЛУКАШОВА здійснили робочу поїздку до Валківської громади. Пріоритетом візиту стали питання освіти та культури громади. Зокрема, специфіка роботи КУ «Валківський інклюзивно-ресурсний центр» та КЗ «Валківський будинок дитячої та юнацької творчості Валківської міської ради».
       
        Заступник Валківського міського голови Ольга БОРЩ та начальник відділу освіти Валківської міської ради Іван ГОРОШКО ознайомили з етапами підготовки закладів освіти до нового навчального року в умовах воєнного стану.
       
        Крім того, відвідали КЗ «Публічна бібліотека Валківської міської ради» та Молодіжний ХАБ «Розвиток». Слід зауважити, що бібліотеки працюють у звичному режимі і обслуговують користувачів, зокрема й переселенців, яким надається доступ до усіх інформаційних ресурсів та до мережі Інтернет. Сьогодні активувалась і набула актуальності робота бібліотек з внутрішньо переміщеними особами. Для таких людей бібліотечні установи є необхідністю – вони згуртовують та об’єднують їх. Такі люди відвідують бібліотеки, щоб поспілкуватись з бібліотекарями, читачами, вибрати книгу, дізнатись про нове та скористатись послугами хабу.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання