Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Програма розвитку ООН передала Старлінки закладам освіти Харківщини – Віта Ковальська

    Сім систем Старлінк спрямують до шкіл на деокупованих територіях області, ще одна надійде в гуртожиток харківського вишу, де мешкають внутрішньо переміщені особи.
       
        Із представниками Програми розвитку ООН 21 грудня зустрілася заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська. Вона зауважила, що для забезпечення комфортного проживання вимушених переселенців у гуртожитках чотирьох університетів, Програма розвитку ООН уже передала близько 270 позицій товарів і побутової техніки: мікрохвильові пічки, чайники, холодильники, пральні машини, електричні плити тощо.
       
        Цього разу харківському гуртожитку, де зараз мешкає близько 180 вимушених переселенців, передали систему Старлінк.
       
        «Ваша підтримка внутрішньо переміщених осіб дуже потрібна, і ми вдячні за неї. Тримаємо комунікацію й далі для реалізації майбутніх проєктів у тих сферах, які були зазначені у наших спільних планах», – зазначила Віта Ковальська.
       
        Керівник Програми ООН із відновлення та розбудови миру Нільс Крістенсен підкреслив, що Програма розвитку ООН в Україні та Європейський Союз продовжуватимуть допомагати Харківщині й після війни.
       
        «Я знаю, наскільки освіта важлива для Харкова, саме тому ми допомагаємо університетам. Через війну потреби освітян зведені до Старлінків і генераторів, але сподіваюся, співпраця триватиме і вона стосуватиметься сталого розвитку Харківщини», – сказав Нільс Крістенсен.
       
        Також наступного року Програма розвитку ООН в Україні планує розширити допомогу щодо надання мобільних послуг, модульних конструкцій та іншого обладнання для територіальних громад.
       
        Обладнання було закуплено й передано Програмою розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання