Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Звернення начальника Богодухівської РВА до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

    Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в «гарячих» точках планети.
       
        15 лютого 1989 року із завершенням виводу обмеженого контингенту радянських військ з республіки Афганістан закінчилася найстрашніша за своїми втратами війна, в ході якої, виконання військового обов’язку стало подвигом. Літопис цієї війни містить безліч прикладів героїзму, не применшує честь та гідність воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах, пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при врятуванні бойових побратимів та мирних жителів країн.
       
        Ми віддаємо шану мужності та героїзму воїнам-інтернаціоналістам, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу та у врегулюванні збройних конфліктів за межами нашої держави. І куди б не закидала доля наших земляків, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу та свій громадянський обов’язок, і за хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство, заслужили щиру подяку багатьох народів!
       
        Ваш подвиг - це приклад справжньої самовідданості, патріотизму, чесності, високого морального духу.
       
        Сьогодні Україна виборює свою незалежність та цілісність у війні з колись братським народом. Героїчність та патріотизм захисників минулого переплелась зі свідомістю, чесністю та хоробрістю тих військових, які тримають лінію оборони зараз.
       
        Вічна пам‘ять і слава полеглим воїнам.
       
        Всім учасникам бойових дій, ветеранам - міцного здоров’я на довгі роки, миру, злагоди та достатку в родинах і найшвидшої перемоги!
       
        З повагою,
        Начальник Богодухівської районної військової адміністрації
        Анатолій РИСЦОВ
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання