Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Пункти Незламності переводять на весняно-літній режим роботи

    Із 761 Пункта Незламності 269 буде переведено у режим очікування. За потреби їх оперативно повернуть до роботи.
       
        Відповідне рішення було ухвалено на черговій регіональній Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області.
       
        Як зазначив директор Департаменту цивільного захисту Харківської ОВА Іван Сокол, в «сплячий режим» переведуть і 11 пунктів, які було розгорнуто в наметах.
       
        «У Харкові та населених пунктах області продовжать працювати 136 Пунктів Незламності, що були організовані районними військовими адміністраціями – переважно вони розташовані в приміщеннях шкіл. 62 Пункти Незламності працюватимуть у пожежних частинах ДСНС у Харківській області», – підкреслив Іван Сокол.
       
        Ще 289 Пунктів Незламності працювали в аптеках, на заправках та магазинах за ініціативи бізнесу. Чи будуть вони діяти влітку, мають вирішити самі господарі приміщень.
       
        «Основне завдання Пунктів Незламності на весняно-літній період – у разі тривалого відключення електроенергії дати можливість людям зарядити гаджети та забезпечити доступ до інтернету. Районним адміністраціям ми радили залишити працювати цілодобово найбільший пункт, інші перевести в денний режим роботи», – зазначили в Департаменті цивільного захисту.
       
        Також у Пунктах Незламності, за потреби, можуть проводити роз’яснювальні заходи для населення, наприклад, лекції щодо мінної небезпеки.
       
        Оновлені дані буде розміщено на сайті nezlamnist.gov.ua.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання