Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Жителі деокупованих громад Харківщини продовжують отримувати українську пресу

    Новий інформаційний бюлетень Харківської обласної військової адміністрації «Харківщина – це Україна» та спеціальний випуск газети «Слобідський край» доставили у деокуповані населені пункти регіону.
       
        Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська зазначила, що в умовах війни жителям звільнених територій надзвичайно важливо отримувати офіційні повідомлення від органів влади, інформацію про відбудову інфраструктурних об’єктів, а також корисні поради, куди можна звернутися за допомогою.
       
        «Одним з найважливіших пріоритетів для відновлення життя на деокупованих територіях є створення українського медійного простору. Під час окупації люди перебували в інформаційному вакуумі, адже окупанти робили все, аби заплутати наших громадян і дезінформувати їх. Тому дуже важливо сьогодні доставляти жителям українську пресу», – сказала Віта Ковальська.
       
        Примірники передали на деокуповані території через представників органів місцевого самоврядування, військових та волонтерів.
       
        Нагадаємо, на початку червня Віта Ковальська провела нараду з редакторами регіональних друкованих медіа. Під час якої також обговорили доставку преси на деокуповані території.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання