Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Віта Ковальська провела зустріч з представниками Управління Верховного комісара ООН у справах біженців

    За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова його заступниця Віта Ковальська обговорила з представниками УВКБ ООН надання гуманітарної допомоги під час повномасштабного вторгнення рф.
       
        Як зазначила Віта Ковальська, нині в регіоні зареєстровано майже 496 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Вона наголосила, що Харківщина стала одним з регіонів, який прийняв найбільшу кількість переселенців.
       
        «Найкраща співпраця була б за умови, якщо ви оберете собі одну громаду для відновлення і комплексно підійдете до відбудови. Попередньо можемо обговорити саме роботу в Балаклійській громаді, де ви зможете допомогти з будівельними матеріалами для відновлення житла громадян та шкіл», – сказала Віта Ковальська.
       
        Також заступниця начальника Харківської ОВА наголосила на необхідності зміни електропроводки в місцях компактного проживання для ВПО. Наразі на Харківщині функціонує 47 місць компактного проживання.
       
        «Дякую за тісну комунікацію, яку ми з вами налагодили протягом цього часу. Будемо намагатися збільшити кількість допомоги саме у відновленні житла для громадян та відбудові соціальної інфрастуктури», – додала заступниця Представниці УВКБ ООН у справах біженців в Україні Маріан Шилпероорд.
       
        Окрім відновлення житла, також розглянули можливість забезпечити заклади соцзахисту необхідним обладнанням та технікою для роботи.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання