Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині триває робота із забезпечення доступу до повного пакету соцпослуг у кожній громаді

    За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступниця Віта Ковальська провела нараду щодо покращення якості надання соціальних послуг жителям області.
       
        Алгоритми дій докладно обговорили на нараді з керівниками профільних департаментів ХОВА, обласних управлінь Національної соціальної сервісної служби, Служби у справах дітей, центру соціальних служб. Кожний підрозділ отримав чіткі завдання та графіки їх виконання.
       
        «Маємо забезпечити надання не часткового, а саме повного набору соціальних послуг для дітей і дорослих у кожній громаді. Вже зараз починаємо цю роботу в пілотних районах – Богодухівському та Красноградському, а також у Дергачівській і Пісочинській ТГ», - повідомила Віта Ковальська.
       
        Заступниця начальника ХОВА зауважила, що одним із проблемних питань є кадрове забезпечення закладів соцпослуг. Вирішити його допоможуть партнери з ЮНІСЕФ.
       
        «На сьогодні соціальними послугами охоплено 106 тисяч жителів Харківщини: літні люди, особи з інвалідністю та сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах. Ці люди повинні відчувати підтримку й отримувати абсолютно всі соціальні послуги на найвищому рівні незалежно від того, де проживають – у великому місті чи віддаленому селі», - підкреслила Віта Ковальська.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання